Piña colada smoothie
Yes, we like piña colada and we'll show you the way. Met behulp van een smoothiemaker toveren we 'm om tot ontbijtproof drankje.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 el kokossnippers
- ½ el arachideolie
- 400 g verse ananasstukjes
- 2 el ahornsiroop
- 200 ml kokosmelk
- 10 ijsklontjes
Keukenspullen
- smoothiemaker
- 2 cocktailglazen
- 2 sateprikkers
Advertentie
Bereiden
- Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokossnippers 2 min. op middelhoog vuur. Laat de snippers afkoelen op een bord. Verhit de olie in dezelfde koekenpan en bak 3 stukjes ananas per persoon met de helft van de ahornsiroop 4 min. op middelhoog vuur.
- Doe de rest van de ananas, de rest van de ahornsiroop en de kokosmelk in de smoothiemaker en blend tot een smoothie.
- Verdeel de ijsklontjes over de glazen. Verdeel de smoothie erover. Prik de gebakken ananas op de satéprikkers en dip ze rondom in de kokosnippers zodat ze bedekt zijn. Garneer de smoothie met de ananasprikkers.

Piña colada smoothie
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 395 kcal
- eiwit 3 g
-
koolhydraten 36 g
waarvan suikers 34 g -
vet 25 g
waarvan verzadigd 19 g - natrium 40 mg
- vezels 6 g
Ook te zien in
Piña colada smoothie
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Piña colada smoothie
- 2 el kokossnippers
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokossnippers 2 min. op middelhoog vuur. Laat de snippers afkoelen op een bord.
- ½ el arachideolie
- 50 g verse ananasstukjes
- 1 el ahornsiroop
Verhit de olie in dezelfde koekenpan en bak 3 stukjes ananas per persoon met de ahornsiroop 4 min. op middelhoog vuur.
- 350 g verse ananasstukjes
- 1 el ahornsiroop
- 200 ml kokosmelk
Doe de rest van de ananas, de rest van de ahornsiroop en de kokosmelk in de smoothiemaker en blend tot een smoothie.
- 10 ijsklontjes
Verdeel de ijsklontjes over de glazen. Verdeel de smoothie erover. Prik de gebakken ananas op de satéprikkers en dip ze rondom in de kokosnippers zodat ze bedekt zijn.
Garneer de smoothie met de ananasprikkers.