Bietenpannenkoekjes

Bieten + pannenkoek = een fijn ontbijtje. Dus met deze pannenkoeken met biet in het beslag heb je dubbel geluk.

95 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de biet, de helft van de bananen, de eieren, kaneel en het vanillearoma in de smoothiemaker en blend tot een beslag.

  2. Verhit ½ el olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en bak 2 à 3 pannenkoekjes van ca. Ø 8 cm. Draai het vuur laag en bak 6 min. Keer halverwege. Herhaal met de rest van het beslag. Houd de pannenkoekjes eventueel warm onder aluminiumfolie.

  3. Doe de chocolade in een kom en hang deze in een pan met bijna kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt (au bain-marie). Smelt de chocolade al roerend.

  4. Snijd de rest van de banaan in dunne plakjes. Verdeel de pannenkoekjes als stapels over borden. Verdeel de bananenplakjes erover en besprenkel met de chocolade.

  • Bietenpannenkoekjes

    Instructievideo - 00:26 min.

Bietenpannenkoekjes

Bieten + pannenkoek = een fijn ontbijtje. Dus met deze pannenkoeken met biet in het beslag heb je dubbel geluk.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig