Noe­del­sa­la­de met zalm

Een perfecte salade voor een warme zomerdag, lekker met zelfgemaakte misodressing met sojasaus.

(0) waardeer
aziatisch hoofdgerecht Een perfecte salade voor een warme zomerdag, lekker met zelfgemaakte misodressing met sojasaus. 4 personen

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken in een vergiet. Verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in heel dunne reepjes. Snijd de bosui in dunne ringetjes en snijd de koriander fijn.
  2. Meng de noedels met de peen, koriander en bosui. Meng de misodressing er goed doorheen. Verdeel de gerookte zalm erover.

variatietip:

Liever een vega versie? Vervang dan de zalm door tofu roerbakreepjes pittig. Bak ze wel eerst even in wat olie.

Tip:

Lekker met misodressing met sojasaus, zoek op de site naar 1194121 voor het recept.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 53 g
    waarvan suikers 5 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 640 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Noedelsalade met zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Noe­del­sa­la­de met zalm

1
1
  • 225 g rijstnoedels

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken in een vergiet.

2
2
  • 1 rode paprika

Verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in heel dunne reepjes.

3
3
  • 2 bosuitjes
  • 15 g verse koriander

Snijd de bosui in dunne ringetjes en snijd de koriander fijn.

4
4
  • 100 g rauwkost peen julienne
  • 100 ml misodressing met sojasaus
  • 150 g warmgerookte zalmflakes

Meng de noedels met de peen, koriander en bosui. Meng de misodressing er goed doorheen. Verdeel de gerookte zalm erover.

variatietip:

Liever een vega versie? Vervang dan de zalm door tofu roerbakreepjes pittig. Bak ze wel eerst even in wat olie.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.