Krui­dig ge­hakt

Gebruikt dit kruidige gehakt voor pasta, een pizzabroodje, een tosti of in een wrap. Helemaal multi de functie.

(3) waardeer
bijgerecht Gebruikt dit kruidige gehakt voor pasta, een pizzabroodje, een tosti of in een wrap. Helemaal multi de functie. 8 personen
4 3

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Ris de naaldjes en blaadjes van de kruiden en snijd fijn.
  2. Verhit de olie in een braad- of hapjespan en bak de ui, knoflook en kruiden met peper en zout 10 min. op laag vuur. Voeg het gehakt, de tomatenpuree, peper en zout toe en bak in 15 min. op middelhoog vuur gaar. Roer regelmatig.

bereidingstip:

Lekker met volkoren fusili en mozzarella, zoek op de site naar 1194257 voor het recept. Of gebruik de saus voor een pizzabroodje en zoek op de site naar 1194258 voor het recept.

bewaartip:

Je kunt het gehaktmengsel 3 dagen afgedekt in de koelkast bewaren. In de vriezer kun je het ca. 3 maanden bewaren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 390 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 7 g
    waarvan suikers 4 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 320 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Kruidig gehakt

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Krui­dig ge­hakt

1
1
  • 4 middelgrote uien
  • 2 tenen knoflook
  • 20 g verse Italiaanse kruiden

Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Ris de naaldjes en blaadjes van de kruiden en snijd fijn.

2
2
  • 4 el milde olijfolie

Verhit de olie in een braad- of hapjespan en bak de ui, knoflook en kruiden met peper en zout 10 min. op laag vuur.

3
3
  • 1 kg half-om-halfgehakt
  • 130 g tomaten-groentepuree in tube

Voeg het gehakt, de tomatenpuree, peper en zout toe en bak in 15 min. op middelhoog vuur gaar. Roer regelmatig.

bereidingstip:

Lekker met volkoren fusili en mozzarella, zoek op de site naar 1194257 voor het recept. Of gebruik de saus voor een pizzabroodje en zoek op de site naar 1194258 voor het recept.

bewaartip:

Je kunt het gehaktmengsel 3 dagen afgedekt in de koelkast bewaren. In de vriezer kun je het ca. 3 maanden bewaren.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.