Kruidig gehakt

Gebruikt dit kruidige gehakt voor pasta, een pizzabroodje, een tosti of in een wrap. Helemaal multi de functie.

390 kcal

35 min. bereiden

4.3/5

(33)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 4 middelgrote uien

    middelgrote uien

  • 2 tenen knoflook

    knoflook

  • 20 gram verse Italiaanse kruiden

    verse Italiaanse kruiden

  • 4 eetlepel milde olijfolie

    milde olijfolie

  • 1 kg half-om-halfgehakt

    half-om-halfgehakt

  • 130 gram tomaten-groentepuree in tube

    tomaten-groentepuree in tube

Aan de slag

  1. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Ris de naaldjes en blaadjes van de kruiden en snijd fijn.

  2. Verhit de olie in een braad- of hapjespan en bak de ui, knoflook en kruiden met peper en zout 10 min. op laag vuur. Voeg het gehakt, de tomatenpuree, peper en zout toe en bak in 15 min. op middelhoog vuur gaar. Roer regelmatig.

  • bereidingstipLekker met volkoren fusili en mozzarella, zoek op de site naar 1194257 voor het recept. Of gebruik de saus voor een pizzabroodje en zoek op de site naar 1194258 voor het recept.
  • bewaartipJe kunt het gehaktmengsel 3 dagen afgedekt in de koelkast bewaren. In de vriezer kun je het ca. 3 maanden bewaren.

Wat vond je van dit recept?

Kruidig gehakt

Gebruikt dit kruidige gehakt voor pasta, een pizzabroodje, een tosti of in een wrap. Helemaal multi de functie.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig