Kruidig gehakt
Gebruikt dit kruidige gehakt voor pasta, een pizzabroodje, een tosti of in een wrap. Helemaal multi de functie.
390 kcal
35 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4 middelgrote uien
middelgrote uien
2 tenen knoflook
knoflook
20 gram verse Italiaanse kruiden
verse Italiaanse kruiden
4 eetlepel milde olijfolie
milde olijfolie
1 kg half-om-halfgehakt
half-om-halfgehakt
130 gram tomaten-groentepuree in tube
tomaten-groentepuree in tube
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2020 nr. 07 - Snel, slim, simpel
Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Ris de naaldjes en blaadjes van de kruiden en snijd fijn.
Verhit de olie in een braad- of hapjespan en bak de ui, knoflook en kruiden met peper en zout 10 min. op laag vuur. Voeg het gehakt, de tomatenpuree, peper en zout toe en bak in 15 min. op middelhoog vuur gaar. Roer regelmatig.
- bereidingstipLekker met volkoren fusili en mozzarella, zoek op de site naar 1194257 voor het recept. Of gebruik de saus voor een pizzabroodje en zoek op de site naar 1194258 voor het recept.
- bewaartipJe kunt het gehaktmengsel 3 dagen afgedekt in de koelkast bewaren. In de vriezer kun je het ca. 3 maanden bewaren.
Kruidig gehakt
Gebruikt dit kruidige gehakt voor pasta, een pizzabroodje, een tosti of in een wrap. Helemaal multi de functie.

bijgerecht
8 personen
390 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Ris de naaldjes en blaadjes van de kruiden en snijd fijn.
Verhit de olie in een braad- of hapjespan en bak de ui, knoflook en kruiden met peper en zout 10 min. op laag vuur. Voeg het gehakt, de tomatenpuree, peper en zout toe en bak in 15 min. op middelhoog vuur gaar. Roer regelmatig.
bereidingstip:Lekker met volkoren fusili en mozzarella, zoek op de site naar 1194257 voor het recept. Of gebruik de saus voor een pizzabroodje en zoek op de site naar 1194258 voor het recept.
bewaartip:Je kunt het gehaktmengsel 3 dagen afgedekt in de koelkast bewaren. In de vriezer kun je het ca. 3 maanden bewaren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
4 middelgrote uien
2 tenen knoflook
20 g verse Italiaanse kruiden
4 el milde olijfolie
1 kg half-om-halfgehakt
130 g tomaten-groentepuree in tube




