Wentelteefjes van muesli-notenbrood met gebakken banaan
Wentelteefjes van muesli-notenbrood met gebakken banaan

Wentelteefjes van muesli-notenbrood met gebakken banaan

Vanaf nu denk je bij gebakken banaan altijd aan wentelteefjes van muesli-brood!

20 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

bananen

20 g

margarine

2

witte scharreleieren

150 ml

magere melk

1 tl

gemalen kaneel

6 sneetjes

muesli-notenbrood

Vanaf nu denk je bij gebakken banaan altijd aan wentelteefjes van muesli-brood!

Aan de slag

1

Halveer de bananen in de lengte. Verhit ¼ van de margarine in een grote koekenpan en bak de banaan in 2 min. bruin. Keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm op een afgedekt bord.

2

Klop de eieren in een ruime kom los met de melk en kaneel. Week de helft van de sneetjes brood in het eimengsel.

3

Verhit de helft van de rest van de margarine in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de geweekte sneetjes brood 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm op een afgedekt bord. Herhaal met de rest van de sneetjes brood.

4

Snijd de wentelteefjes schuin doormidden. Serveer met de banaan.