bewaar
Wentelteefjes van muesli-notenbrood met gebakken banaan
Wentelteefjes van muesli-notenbrood met gebakken banaan
bewaar

Wentelteefjes van muesli-notenbrood met gebakken banaan

Vanaf nu denk je bij gebakken banaan altijd aan wentelteefjes van muesli-brood!

20 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

bananen

2 el

milde olijfolie

2

witte scharreleieren

150 ml

magere melk

1 tl

gemalen kaneel

6 sneetjes

muesli-notenbrood

Vanaf nu denk je bij gebakken banaan altijd aan wentelteefjes van muesli-brood!

Aan de slag

1

Halveer de bananen in de lengte. Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak de banaan in 2 min. bruin. Keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm op een afgedekt bord.

2

Klop de eieren in een ruime kom los met de melk en kaneel. Week de helft van de sneetjes brood in het eimengsel.

3

Verhit ¼ van de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de geweekte sneetjes brood 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm op een afgedekt bord. Herhaal met de rest van de sneetjes brood.

4

Snijd de wentelteefjes schuin doormidden. Serveer met de banaan.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wentelteefjes van muesli-notenbrood met gebakken banaan

Vanaf nu denk je bij gebakken banaan altijd aan wentelteefjes van muesli-brood!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig