Roerei met kiemgroente & volkorentoast
Roeren maar, die eieren. Kiemgroente en volkorentoast erbij en je dag kan beginnen.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 8 witte scharreleieren
- 100 ml halfvolle melk
- 25 g margarine
- 6 sneetjes boerenvolkorenbrood sesam
- 30 g milde kiemgroente
Keukenspullen
- broodrooster
Advertentie
Bereiden
- Klop de eieren los met de melk, peper en eventueel zout. Verhit de margarine in een koekenpan op middelhoog vuur, voeg het eimengsel toe en roer rustig met een houten lepel tot het ei net gestold is.
- Rooster ondertussen de sneetjes brood in de broodrooster en snijd schuin doormidden. Garneer het roerei met de kiemgroente. Serveer met de toast.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 380 kcal
- eiwit 23 g
-
koolhydraten 23 g
waarvan suikers 4 g -
vet 21 g
waarvan verzadigd 9 g - natrium 400 mg
- vezels 4 g
Ook te zien in
Roerei met kiemgroente & volkorentoast
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Roerei met kiemgroente & volkorentoast
- 8 witte scharreleieren
- 100 ml halfvolle melk
Klop de eieren los met de melk, peper en eventueel zout.
- 25 g margarine
Verhit de margarine in een koekenpan op middelhoog vuur, voeg het eimengsel toe en roer rustig met een houten lepel tot het ei net gestold is.
- 6 sneetjes boerenvolkorenbrood sesam
- 30 g milde kiemgroente
Rooster ondertussen de sneetjes brood in de broodrooster en snijd schuin doormidden. Garneer het roerei met de kiemgroente. Serveer met de toast.