bewaar
Romige pasta vegakip met Italiaanse roerbakgroente
Romige pasta vegakip met Italiaanse roerbakgroente
bewaar

Romige pasta vegakip met Italiaanse roerbakgroente

Pasta kip goes vega! Lekker romig én in 15 min. op tafel. Lekker, makkelijk en snel dus.

15 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

milde olijfolie

800 g

Italiaanse roerbakgroente paprika, broccoli

500 g

verse tagliatelle

300 g

vegetarische kipstuckjes

1

citroen

200 g

zuivelspread light bieslook

Pasta kip goes vega! Lekker romig én in 15 min. op tafel. Lekker, makkelijk en snel dus.

Aan de slag

1

Verhit de helft van de olie in een grote hapjespan op middelhoog vuur en roerbak de groenten ca. 10 min.

2

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit de rest van de olie in een koekenpan op hoog vuur en bak de vegetarische kipstukjes 5 min.

3

Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil, pers de helft van de vrucht uit en snijd de rest in parten.

4

Voeg de zuivelspread, het citroenrasp en 1 el citroensap (per 4 personen) toe aan de vegetarische kipstukjes. Verwarm 2 min. mee. Voeg de roerbakgroente en pasta toe en meng met elkaar.

5

Verdeel de pasta over 4 borden. Serveer met de parten citroen.

combinatietipLekker met geraspte mozzarella.