Kaiserschmarrn op een stokje
Kaiserschmarrn op een stokje
bewaar
bewaar

Kaiserschmarrn op een stokje

Jodelahiti! Waan je in Oostenrijk met zelfgemaakte kaiserschmarnn op 'n stokje. Guten Appetit!

30 min. bereiden
2waarderingen

Aan de slag

1

Splits de eieren. Klop de eidooiers en suiker met een mixer in een kom licht en romig. Bewaar de eiwitten. Zeef de bloem erboven en klop met de melk tot een glad beslag. Klop de eiwitten in een vetvrije kom stijf en spatel in delen door het beslag.

2

Verhit de boter in de koekenpannen op laag vuur en verdeel het beslag over de pannen. Bak 3 min. Snijd de pannenkoeken in vieren en keer de kwarten om met behulp van een spatel. Verdeel met de spatel elke kwart in 6 kleinere stukjes. Bak nog 3 min.

3

Neem twee stukjes kaiserschmarrn van gelijke grootte. Verdeel over 1 stukje wat kersenjam en druk de stukjes op elkaar als ‘sandwich’. Herhaal met alle stukjes kaiserschmarrn. Rijg aan elke prikker 1 kaiserschmarrn-‘sandwich’ en 1 kers. Verdeel de prikkers over een groot bord en bestuif met de poedersuiker.

Kaiserschmarrn op een stokje

Instructievideo - 00:42 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kaiserschmarrn op een stokje

Jodelahiti! Waan je in Oostenrijk met zelfgemaakte kaiserschmarnn op 'n stokje. Guten Appetit!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig