Gegaarde koolbladeren als tortilla's
Gegaarde koolbladeren als tortilla's
bewaar
bewaar

Gegaarde koolbladeren als tortilla's

Verruil je tortillawraps voor witte-, rode-, Chinese kool of slabladeren. Even lekker, minder carbs.

10 min. bereiden
0waarderingen

Aan de slag

1

Breng een pan met water aan de kook. Haal 4 bladeren van de kool voorzichtig los, zodat ze zoveel mogelijk heel blijven. Kook de koolbladeren per stuk 30 sec. Haal ze met een keukentang uit het water en laat drogen op een schone theedoek. Vul de koolbladeren op dezelfde manier als je met gewone tortilla’s zou doen.

variatietipOok lekker opgerold in de oven, met tomatensaus en mozzarella erover. Het gerecht is dan niet meer lactosevrij.
variatietipJe kunt hiervoor ook slabladeren als romainesla, ijsbergsla of kropsla gebruiken. Je hoeft ze dan niet te blancheren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegaarde koolbladeren als tortilla's

Verruil je tortillawraps voor witte-, rode-, Chinese kool of slabladeren. Even lekker, minder carbs.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig