bewaar
Volkorenbrood met 100% pindakaas en appel
Volkorenbrood met 100% pindakaas en appel
bewaar

Volkorenbrood met 100% pindakaas en appel

Vandaag een bammetje anders: smeuïge pindakaas met friszoete appel. Zoet en toch gezond!

5 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8 sneetjes

volkorenbrood

2

Jazz appels

125 g

AH 100% pindakaas naturel

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Vandaag een bammetje anders: smeuïge pindakaas met friszoete appel. Zoet en toch gezond!

Aan de slag

1

Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Boen ondertussen de appels schoon, halveer ze, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes.

2

Besmeer de sneetjes met de pindakaas, verdeel de appel erover en snijd schuin doormidden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkorenbrood met 100% pindakaas en appel

Vandaag een bammetje anders: smeuïge pindakaas met friszoete appel. Zoet en toch gezond!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig