bewaar
Tikka masala met vegetarische kipstukjes en bloemkoolrijst
Tikka masala met vegetarische kipstukjes en bloemkoolrijst
bewaar

Tikka masala met vegetarische kipstukjes en bloemkoolrijst

Jaja, wij zijn altijd wel in voor zo'n snelle vegetarische 'tikka masala'.

11 min. bereiden
4 min. oventijd
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

middelgrote ui

5 el

arachideolie

300 g

vegetarische kipstuckjes

450 g

Tikka Massalasaus

2

naanbroden naturel

400 g

koelverse bloemkoolrijst

250 g

diepvries tuinerwten

1

limoen

15 g

verse munt

Jaja, wij zijn altijd wel in voor zo'n snelle vegetarische 'tikka masala'.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui. Verhit ⅕ van de olie in een wok of hapjespan en bak de ui en vegetarische kipstukjes 4 min. op hoog vuur. Zet het vuur laag, voeg de tikka masala saus toe en verwarm 5 min. op laag vuur.

2

Verwarm ondertussen de naanbroden ca. 4 min. in het midden van de oven. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de bloemkoolrijst en tuinerwten 4 min. al omscheppend op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Snijd de munt fijn. Breng de tikka massala op smaak met 1 el limoensap (per 4 personen), peper en eventueel zout.

4

Verdeel de bloemkoolrijst met de tuinerwten en de tikka masala over diepe borden. Bestrooi met de munt en het limoenrasp. Snijd de naanbroden in stukken en serveer erbij.