Gembersiroop

Gembersiroop heeft de perfecte balans tussen zoet en pittig.

1625 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden / 30 min. wachten

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil en rasp de gember met de grove rasp. Vang het sap op.

  2. Breng een steelpan met het water op laag vuur aan de kook en voeg de suiker en de gember inclusief het sap toe. Laat op laag vuur ca. 30 min. tegen de kook aan verwarmen. Roer regelmatig. Zet het vuur uit en laat nog 30 min. afkoelen.

  3. Schenk de siroop door een fijne zeef in een schone fles, laat verder afkoelen en draai de dop dicht.

  • algemeenGenoeg voor ca. 350 ml gembersiroop.

Gembersiroop

Gembersiroop heeft de perfecte balans tussen zoet en pittig.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig