Toast met cottage cheese, druiven en pecannoten

Frisse cottage cheese op toast met noten en druiven uit de oven, daar toasten we op!

310 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de druiven over de ovenschaal, besprenkel met ⅔ van de olie en rooster ca. 15 min. in het midden van de oven tot de schil barst en gerimpeld is.

  2. Verdeel de pecannoten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster de laatste 5 min. met de druiven mee.

  3. Snijd ondertussen 4 sneetjes van het brood (per 4 personen) en besmeer met de rest van de olie. Verhit de grillpan en gril het brood 3-4 min. Keer halverwege.

  4. Haal de druiven en noten uit de oven en laat iets afkoelen. Besmeer de toast met de Hüttenkäse en verdeel de druiven erover. Hak de noten fijn en ris de blaadjes van de takjes tijm. Strooi de pecannoten en tijm over de druiven en breng op smaak met peper en zout.

Toast met cottage cheese, druiven en pecannoten

Frisse cottage cheese op toast met noten en druiven uit de oven, daar toasten we op!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig