Gourmet-spinazieomeletje met garnalen

Pasen = gourmetten! Lekker feestelijk met dit gourmet-spinazieomeletje met garnalen.

95 kcal

10 min. bereiden

5/5

(1)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • staafmixer

  • gourmetstel


Aan de slag

  1. Klop de eieren los in een mengkom en voeg de spinazie toe. Pureer met de staafmixer tot een glad mengsel en breng op smaak met zwarte peper en eventueel zout. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de vrucht.

  2. Verhit de olie in de gourmetpannetjes. Verdeel het eiermengsel over de pannetjes en verdeel de garnalen erover. Bak in 4 min. gaar, afhankelijk van het gourmetstel.

  3. Schep op elke omelet 1 tl mascarpone en bestrooi met citroenrasp.

  • vegatipVervang de garnalen door grof gehakte cashewnoten.
  • bereidingstipJe kunt het eiermengsel 1 dag van tevoren klaarmaken. Bewaar gekoeld en afgedekt tot gebruik.

Wat vond je van dit recept?

Gourmet-spinazieomeletje met garnalen

Pasen = gourmetten! Lekker feestelijk met dit gourmet-spinazieomeletje met garnalen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig