Rozemarijn-zeezoutboter

De klassieke smaken in deze rozemarijn-zeezoutboter gaan perfect samen bij kip of aardappeltjes uit de oven.

470 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 1 uur wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Klop de roomboter met een handmixer in 5 min. op de middelste stand luchtig.

  2. Ris de naaldjes van de rozemarijn en snijd fijn. Pers de knoflook met een knoflookpers. Meng met een spatel de rozemarijn en knoflook met het zeezout door de opgeklopte boter. Breng op smaak met zwarte peper.

  3. Leg daarna de boter in het midden van een stuk bakpapier. Rol het eromheen en draai de uiteinden in tegengestelde richting dicht, zodat je een worstje krijgt.

  4. Laat de boter minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.

  • combinatietipLekker bij kip uit de oven met geroosterde of gebakken aardappelen.

Rozemarijn-zeezoutboter

De klassieke smaken in deze rozemarijn-zeezoutboter gaan perfect samen bij kip of aardappeltjes uit de oven.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig