bewaar
Pistolet met ricotta en rosbief
Pistolet met ricotta en rosbief
bewaar

Pistolet met ricotta en rosbief

De frisse citroenricotta is lekker romig bij de rosbief op deze pistolet.

5 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

citroen

250 g

ricotta

4

verse bruine pistolets

110 g

rosbief

De frisse citroenricotta is lekker romig bij de rosbief op deze pistolet.

Aan de slag

1

Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Roer de ricotta los met 1 tl citroenrasp (per 4 personen) en 1 el -sap. (per 4 personen).

2

Snijd de broodjes open. Besmeer de onderste helften met de citroenricotta en verdeel de rosbief erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout en dek af met de bovenste helften van de broodjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pistolet met ricotta en rosbief

De frisse citroenricotta is lekker romig bij de rosbief op deze pistolet.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig