Courgettesalade met sojabonen, paprika en ei

Beetje extra tijd? Rooster dan de pijnboompitten in een droge pan om deze courgettesalade nóg meer smaak te geven!

395 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 7 min. halfzacht. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze.

  2. Doe ondertussen de rucola, olie, azijn en de pijnboompitten in een hakmolen en maal tot een pesto. Voeg eventueel 1 el water (per 4 personen) toe en breng op smaak met peper.

  3. Meng de pesto met de courgettespaghetti, sojabonen en rauwkost paprika. Verdeel over diepe borden en verdeel de eieren en de rest van de pijnboompitten erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • variatietipVoor extra smaak kun je ook de pijnboompitten ca. 2 min. in een pan zonder olie of boter roosteren.

Courgettesalade met sojabonen, paprika en ei

Beetje extra tijd? Rooster dan de pijnboompitten in een droge pan om deze courgettesalade nóg meer smaak te geven!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig