bewaar
Spoom met stoofperensorbetijs
Spoom met stoofperensorbetijs
bewaar

Spoom met stoofperensorbetijs

Kerst en stoofperen horen bij elkaar. Wist je al dat je er ook de lekkerste drankjes mee maakt? Voeg stoofperensorbetijs toe aan je spoom. Daar wil je gegarandeerd nóg een drankje van.

5 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

sinaasappel

500 ml

stoofperensorbetijs

300 ml

prosecco

Dit heb je nodig

  • blender

  • champagneglazen

Kerst en stoofperen horen bij elkaar. Wist je al dat je er ook de lekkerste drankjes mee maakt? Voeg stoofperensorbetijs toe aan je spoom. Daar wil je gegarandeerd nóg een drankje van.

Aan de slag

1

Boen de sinaasappel schoon, snijd met een scherp mesje de oranje schil van de vrucht en snijd in 4 sierlijke, lange slierten.

2

Doe het sorbetijs en de prosecco in de blender en mix tot een glad mengsel. Verdeel over de champagneglazen. Draai de sinaasappelslierten in mooie krullen en garneer daarmee de glazen. Serveer direct.

variatietipLiever een alcoholvrije spoom? Vervang de prosecco door bruisend water.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spoom met stoofperensorbetijs

Kerst en stoofperen horen bij elkaar. Wist je al dat je er ook de lekkerste drankjes mee maakt? Voeg stoofperensorbetijs toe aan je spoom. Daar wil je gegarandeerd nóg een drankje van.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig