Paashuisje maken met reuze chocolade-ei
Paashuisje maken met reuze chocolade-ei
bewaar
bewaar

Paashuisje maken met reuze chocolade-ei

Wie maakt het mooiste paashuisje met dit reuze-ei? Versier met alles wat jij lekker vindt, reuze leuk!

25 min. bereiden
2waarderingen

    Aan de slag

    1

    Snijd met een scherp schilmesje voorzichtig een opening in het midden van het reuze-paasei. Maak het mesje steeds warm door het onder een kraan met heet water te houden.

    2

    Doe de hazelnootpasta in de spuitzak. Spuit wat hazelnootpasta aan de onderkant van het paasei en zet dit op het tablet melkchocolade-hazelnoot-rozijn.

    3

    Breek een ‘trappetje’ van het tablet witte chocolade (eet de rest van het tablet gewoon op). Spuit wat hazelnootpasta op het tablet melkchocolade-hazelnoot-rozijn bij de ingang van het paasei en zet het ‘trappetje’ ertegenaan.

    4

    Decoreer het paashuisje met de rest van de hazelnootpasta en de verschillende soorten snoep.

    algemeenMeer weten over kooktechnieken?

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Paashuisje maken met reuze chocolade-ei

    Wie maakt het mooiste paashuisje met dit reuze-ei? Versier met alles wat jij lekker vindt, reuze leuk!

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig