Bonduelle

Vega-wraps met kidneybonen van Bonduelle (advertentie)

Koken met Bonduelle: vegetarische wraps vol lekkers. Daar krijgen wij nooit genoeg van!

715 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

12 ingredient_other


Aan de slag


  1. Snipper de ui. Snijd de paprika’s in reepjes en de champignons in plakjes.

  2. Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui 1 min. Voeg de paprika toe en bak 3 min. mee. Schep de champignons erdoor en bak nog 2 min.

  3. Spoel de kidneybonen af en laat ze goed uitlekken. Voeg de burrito kruidenmix met het water toe aan de groenten. Schep er de kidneybonen door en verwarm nog 2 min.

  4. Pers of rasp de knoflook boven de yoghurt. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Besmeer de wraps met de knoflookyoghurt. Verdeel er het groenten-bonenmengsel over en rol de wraps op. Garneer met geraspte kaas en peterselie.

  • variatietipVervang 1 paprika door 1 courgette voor extra variatie in groenten!
  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Bonduelle. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Vega-wraps met kidneybonen van Bonduelle (advertentie)

Koken met Bonduelle: vegetarische wraps vol lekkers. Daar krijgen wij nooit genoeg van!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig