Paaskoffie
Paaskoffie
bewaar
bewaar

Paaskoffie

Dalgona + chocolademelk = een feestelijke paaskoffie. Maak deze paaskoffie extra gezellig met minimellows, chocomix en paaschocolade.

15 min. bereiden
1waardering

Aan de slag

1

Klop de koffie met de suiker en ⅔ van het hete water 4 min. met een handmixer tot heel luchtig en licht van kleur.

2

Besmeer de bovenste rand van de glazen met een mes met de chocospread. Meng de hot choco met de rest van het hete water en meng de melk erdoor.

3

Verdeel de ijsblokjes over de glazen en schenk de chocolademelk eroverheen. Schep het dalgonaschuim erop en maak er met een lepel een flinke toef van. Versier de dalgona koffie met minimellows, chocomix en paaschocolade. Roer voor het drinken goed door.

bereidingstipLekker met paaschocolade zoals: gespikkelde pinda eitjes of choco kuikentjes
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Paaskoffie

Instructievideo - 00:44 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paaskoffie

Dalgona + chocolademelk = een feestelijke paaskoffie. Maak deze paaskoffie extra gezellig met minimellows, chocomix en paaschocolade.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig