Paascocktail
Proosten op een lang weekend doen we met deze feestelijke oranje scroppino!
190 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
250 ml
200 ml
500 ml
Dit heb je nodig
blender
champagneflûtes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
mei 2023 - mei 2023
Snijd de sinaasappel (per 4 personen) in mooie plakjes en houd de 4 mooiste apart. De rest gebruik je niet.
Doe het sinaasappelsap, Aperol en het sorbetijs in de blender en mix kort tot een glad mengsel.
Verdeel de sgroppino over de glazen en garneer met een sinaasappelplakje. Serveer direct.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Paascocktail
Proosten op een lang weekend doen we met deze feestelijke oranje scroppino!

4 personen
190 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de sinaasappel (per 4 personen) in mooie plakjes en houd de 4 mooiste apart. De rest gebruik je niet.
Doe het sinaasappelsap, Aperol en het sorbetijs in de blender en mix kort tot een glad mengsel.
Verdeel de sgroppino over de glazen en garneer met een sinaasappelplakje. Serveer direct.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 sinaasappel
250 ml sinaasappelsap
200 ml Aperol
500 ml mango sorbetijs
Dit heb je nodig
blender
champagneflûtes




