Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de wortelpeterselie, winterpeen en zoete aardappel, snijd in de lengte in vieren en vervolgens in stukjes van 1-2 cm. Schil de rode biet en snijd in stukjes, snijd de tomaat en ui in parten. Schil de stoofpeertjes, verwijder het klokhuis en snijd in stukjes.
Meng de groenten met de stoofpeertjes, de olijfolie en de kruidenmix en spreid uit over een bakplaat. Verdeel hiertussen de runderchipolata en bak 20-30 min. in de oven.
Verwijder, wanneer de groente gaar is, de runderchipolata en houd deze warm onder aluminiumfolie. Giet het water bij de groente en schuif nog 7-10 min. in de oven.
Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer met de groenten en runderchipolata.
AH verspakket traybake met rode biet en stoofpeer
Ultiem winters comfort food: een traybake met rode biet, pastinaak en stoofpeer. Combineer met aardappelpuree en chipolataworstjes. Mogen wij aanschuiven?
20 min. bereiden / 40 min. oventijd
5 ingrediënten
- vegatip Vervang de runderchipolata door 200 g blokjes feta en/of 50 g walnoten. Verdeel deze voor serveren over het gerecht.
- serveertipBestrooi voor serveren met 15 g fijngesneden bladselderij. Bestrooi voor serveren met 15 g fijngesneden bladselderij.
- bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
AH verspakket traybake met rode biet en stoofpeer
Ultiem winters comfort food: een traybake met rode biet, pastinaak en stoofpeer. Combineer met aardappelpuree en chipolataworstjes. Mogen wij aanschuiven?

hoofdgerecht
4 personen
20 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de wortelpeterselie, winterpeen en zoete aardappel, snijd in de lengte in vieren en vervolgens in stukjes van 1-2 cm. Schil de rode biet en snijd in stukjes, snijd de tomaat en ui in parten. Schil de stoofpeertjes, verwijder het klokhuis en snijd in stukjes.
Meng de groenten met de stoofpeertjes, de olijfolie en de kruidenmix en spreid uit over een bakplaat. Verdeel hiertussen de runderchipolata en bak 20-30 min. in de oven.
Verwijder, wanneer de groente gaar is, de runderchipolata en houd deze warm onder aluminiumfolie. Giet het water bij de groente en schuif nog 7-10 min. in de oven.
Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer met de groenten en runderchipolata.
vegatip: Vervang de runderchipolata door 200 g blokjes feta en/of 50 g walnoten. Verdeel deze voor serveren over het gerecht.
serveertip:Bestrooi voor serveren met 15 g fijngesneden bladselderij. Bestrooi voor serveren met 15 g fijngesneden bladselderij.
bereidingstip:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 AH traybake met rode biet en stoofpeer verspakket
3 el milde olijfolie
300 g runderchipolata
200 ml water
800 g koelverse aardappelpuree