AH verspakket traybake met rode biet en stoofpeer

Ultiem winters comfort food: een traybake met rode biet, pastinaak en stoofpeer. Combineer met aardappelpuree en chipolataworstjes. Mogen wij aanschuiven?

20 min. bereiden / 40 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de wortelpeterselie, winterpeen en zoete aardappel, snijd in de lengte in vieren en vervolgens in stukjes van 1-2 cm. Schil de rode biet en snijd in stukjes, snijd de tomaat en ui in parten. Schil de stoofpeertjes, verwijder het klokhuis en snijd in stukjes.

  2. Meng de groenten met de stoofpeertjes, de olijfolie en de kruidenmix en spreid uit over een bakplaat. Verdeel hiertussen de runderchipolata en bak 20-30 min. in de oven.

  3. Verwijder, wanneer de groente gaar is, de runderchipolata en houd deze warm onder aluminiumfolie. Giet het water bij de groente en schuif nog 7-10 min. in de oven.

  4. Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer met de groenten en runderchipolata.

  • vegatip Vervang de runderchipolata door 200 g blokjes feta en/of 50 g walnoten. Verdeel deze voor serveren over het gerecht.
  • serveertipBestrooi voor serveren met 15 g fijngesneden bladselderij. Bestrooi voor serveren met 15 g fijngesneden bladselderij.
  • bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

AH verspakket traybake met rode biet en stoofpeer

Ultiem winters comfort food: een traybake met rode biet, pastinaak en stoofpeer. Combineer met aardappelpuree en chipolataworstjes. Mogen wij aanschuiven?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig