Volkorenwraps met cottagecheese, peer en pindakaas
Volkorenwraps met cottagecheese, peer en pindakaas
bewaar
bewaar

Volkorenwraps met cottagecheese, peer en pindakaas

Deze volkorenwraps met cottagecheese, peer en pindakaas zijn hartig én zoet tegelijk. Een leuke afwisseling van het standaard bammetje in de broodtrommel.

10 min. bereiden
14waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de volkorentortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de conference-peren (schoongeboend) in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Hak de ongebrande amandelen grof. Besmeer de tortilla’s met 100% pindakaas naturel en de cottagecheese en verdeel de peer en amandelen erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Rol de tortilla’s strak op en snijd elke wrap in 8 stukken.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkorenwraps met cottagecheese, peer en pindakaas

Deze volkorenwraps met cottagecheese, peer en pindakaas zijn hartig én zoet tegelijk. Een leuke afwisseling van het standaard bammetje in de broodtrommel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig