Redfine Meat

Vegan rendang van Redefine Meat (advertentie)

Koken met Redefine Meat: deze plantaardige variatie op rendang maak je met Pulled Beef. Een lekkere twist en daarmee helemaal vegan proof!

685 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Fruit fijngesneden ui tot deze glazig is.

  2. Voeg de Redefine Pulled Beef toe en bak al roerend tot het bruin is (ca. 5-9 min.) Eventueel kun je de instructies op verpakking aanhouden als leidraad.

  3. Voeg in de laatste minuut fijngesneden knoflook toe.

  4. Voeg de boemboepasta, sambal, kokosmelk, 2 djeroek peroet blaadjes (limoenblaadjes), gember en gekneusde citroengras toe.

  5. Laat de rendang zachtjes sudderen gedurende 15 minuten. Breng de rendang op smaak met een beetje zout.

  6. Verwijder de limoenblaadjes, citroengrasstengel en gember voor het serveren. Voeg optioneel meer sambal toe naar smaak.

  7. Serveer de gestoofde rendang met rijst, fijngesneden rode chili, een partje limoen en verse koriander. Eet smakelijk!

  • algemeenLekker met rijst.
  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Redefine Meat. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Vegan rendang van Redefine Meat (advertentie)

Koken met Redefine Meat: deze plantaardige variatie op rendang maak je met Pulled Beef. Een lekkere twist en daarmee helemaal vegan proof!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig