Tagliatelle met pesto, courgette en rucola
Tagliatelle met pesto, courgette en rucola
bewaar
bewaar

Tagliatelle met pesto, courgette en rucola

Pasta pesto is altijd een goed idee, toch? Maak 'm met volkoren tagliatelle en lekker veel groente; al in een kwartiertje klaar!

15 min. bereiden
237waarderingen

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de rode ui in dunne ringen, snijd de knoflook fijn. Snijd de courgette in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog vuur en bak de ui en knoflook 3 min. Voeg de courgette toe en bak 5 min. tot goudbruin en gaar.

2

Snijd de tomaatjes doormidden. Voeg toe aan de courgette en ui. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Haal van het vuur. Snijd de mozzarella in blokjes.

3

Giet de pasta af (vang wat kookvocht op) en meng de pesto en rucola erdoor, met 2 el pastawater (per 4 personen). Serveer de pasta in diepe borden en verdeel de groente en mozzarella erover.

combinatietipLekker met Parmezaanse kaas.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met pesto, courgette en rucola

Pasta pesto is altijd een goed idee, toch? Maak 'm met volkoren tagliatelle en lekker veel groente; al in een kwartiertje klaar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig