Mini-kwarktrifle met perzik en kandijkoek

Zo klaar, dit simpele nagerecht, waarbij je steeds iets anders proeft. Frisse perzik, romige sinaasappelkwark en koekkruim. Mmm.

210 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Ontdooi de perzikpartjes. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Doe de helft van de perzikpartjes met 1 tl citroenrasp (per 4 personen) in de hoge beker van de staafmixer en pureer tot puree. Snijd de rest van de perzikpartjes fijn. Verkruimel de kandijkoeken.

  2. Verdeel de helft van het koekkruim over de bodem van de glazen. Verdeel de helft van de perzikpuree, de helft van de kwark en de helft van de perzikstukjes erover. Herhaal de lagen stap voor stap met de overige helft koekkruim, perzikpuree, kwark en perzikstukjes en garneer met de Kaapse goudbes.

Mini-kwarktrifle met perzik en kandijkoek

Zo klaar, dit simpele nagerecht, waarbij je steeds iets anders proeft. Frisse perzik, romige sinaasappelkwark en koekkruim. Mmm.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig