Tosti met mosterd, geraspte kaas en augurk
Tosti met mosterd, geraspte kaas en augurk
bewaar
bewaar

Tosti met mosterd, geraspte kaas en augurk

Een tosti voor de lunch is toch eigenlijk gewoon altijd een goed idee? Maak 'm extra lekker met mosterd en augurk. Tip: door geraspte kaas te gebruiken smelt de kaas extra snel. Handig!

5 min. bereiden
15 min. wachten
12waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm het tosti-ijzer voor. Snijd de augurken in blokjes van een ½ cm en meng met de geraspte kaas.

2

Besmeer de helft van de sneetjes brood met de mosterd, verdeel het kaasmengsel erover en leg de andere sneetjes brood erop.

3

Bak de tosti's in 4-5 min. lichtbruin, knapperig en tot de kaas is gesmolten. Snijd diagonaal door en serveer direct.

vegantipVervang de geraspte kaas door 200 g AH Terra plantaardige rasp alternatief voor Goudse kaas.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tosti met mosterd, geraspte kaas en augurk

Een tosti voor de lunch is toch eigenlijk gewoon altijd een goed idee? Maak 'm extra lekker met mosterd en augurk. Tip: door geraspte kaas te gebruiken smelt de kaas extra snel. Handig!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig