Knolselderijsoep met krokante chorizo van MAGGI (advertentie)
Knolselderijsoep met krokante chorizo van MAGGI (advertentie)
bewaar
bewaar

Knolselderijsoep met krokante chorizo van MAGGI (advertentie)

Koken met MAGGI: een fluweelzachte soep die lekker crunchy en pittig is door de uitgebakken chorizoworst. In een handomdraai op tafel. Wat wil je nog meer?

20 min. bereiden
3waarderingen

Aan de slag

1

Schil de knolselderij en snijd in kleine blokjes van 2 centimeter. Pel de ui en snijd in grove stukjes.

2

Verhit de olie in een soeppan en fruit de knolselderijblokjes en de gesnipperde ui 5 minuten op matig vuur. 

3

Schenk er het kokend water en de kookroom bij en voeg er het (tuinkruiden) bouillonblokje aan toe. 

4

Breng aan de kook en laat 10 minuten zachtjes pruttelen tot de knolselderij gaar is en pureer met de staafmixer glad. 

5

Breng de knolselderijsoep (naar wens) op smaak met versgemalen peper en zout en houd de soep warm tot gebruik.

6

Snijd de chorizo in kleine blokjes en bak ze in een droge, voorverwarmde koekenpan krokant.

7

Schep de romige knolselderijsoep in kommen en garneer met de krokante stukjes chorizo.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Maggi. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knolselderijsoep met krokante chorizo van MAGGI (advertentie)

Koken met MAGGI: een fluweelzachte soep die lekker crunchy en pittig is door de uitgebakken chorizoworst. In een handomdraai op tafel. Wat wil je nog meer?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig