Verspillingsvrije lasagnette van Knorr (advertentie)

Koken met Knorr: Nog komkommer over? Probeer eens Lasagnette met een frisse komkommer salade!

705 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 40 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de (hetelucht) oven voor op 190°C. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de groentemix toe en bak ca. 3 min. mee.

  2. Voeg de sausmix, melk en het water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat ca. 2 min. zachtjes koken.

  3. Voeg de mini-lasagnebladen toe, roer goed door en giet het mengsel in een ingevette ovenschaal. Bak de Lasagnette gedurende 35-40 minuten goudbruin.

  4. Snij ondertussen de komkommer in schijfjes. Meng de dressingmix met de rest van de olie en 3 el water en roer dit door de komkommerschijfjes. Serveer de Lasagnette en de salade apart.

  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Knorr. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • variatietipVervang het gehakt door 1 pakje Rul Gehackt. In stap 1, begin met de groenten. In stap 2, voeg het Rul Gehackt na het water toe.
  • variatietipVervang het gehakt door 200 g uitgelekte linzen (blik) en voeg deze als laatste toe in stap 2.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Verspillingsvrije lasagnette van Knorr (advertentie)

Koken met Knorr: Nog komkommer over? Probeer eens Lasagnette met een frisse komkommer salade!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig