Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui goudgeel en glazig. Schep het gehakt erdoor en bak al omscheppend bruin en rul. Hak de bleekselderij en de knoflook fijn. Voeg de wortel, de bleekselderij en knoflook toe en bak al omscheppend 3 minuten mee.
Voeg de tomatenblokjes, de inhoud van het zakje bolognese maaltijdmix, de tijm en het water toe. Breng alles aan de kook en laat zachtjes sudderen tot een mooie dikke saus.
Kook intussen de Knorr Tomaten Penne volgens de aanwijzingen op de verpakking in 9 minuten gaar.
Serveer de pasta met de saus en bestrooi met parmezaanse kaas flakes.
Pasta bolognese met tomaten penne van Knorr (advertentie)
Koken met Knorr: een heerlijke variant op de traditionele pasta bolognese met tomaten penne van 30% groente en 100% natuurlijke ingrediënten.
- variatietipVervang voor een vegetarische pasta bolognese het rundergehakt eens door een plantaardig alternatief voor gehakt.
- algemeenDit recept is ontwikkeld door Knorr. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Pasta bolognese met tomaten penne van Knorr (advertentie)
Koken met Knorr: een heerlijke variant op de traditionele pasta bolognese met tomaten penne van 30% groente en 100% natuurlijke ingrediënten.

4 personen
593 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui goudgeel en glazig. Schep het gehakt erdoor en bak al omscheppend bruin en rul. Hak de bleekselderij en de knoflook fijn. Voeg de wortel, de bleekselderij en knoflook toe en bak al omscheppend 3 minuten mee.
Voeg de tomatenblokjes, de inhoud van het zakje bolognese maaltijdmix, de tijm en het water toe. Breng alles aan de kook en laat zachtjes sudderen tot een mooie dikke saus.
Kook intussen de Knorr Tomaten Penne volgens de aanwijzingen op de verpakking in 9 minuten gaar.
Serveer de pasta met de saus en bestrooi met parmezaanse kaas flakes.
variatietip:Vervang voor een vegetarische pasta bolognese het rundergehakt eens door een plantaardig alternatief voor gehakt.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Knorr. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
30 ml milde olijfolie
300 g mager rundergehakt
200 g winterpeen
100 g bleekselderij
2 tenen knoflook
400 g tomatenblokjes in blik
1 Knorr maaltijdmix spaghetti bolognese
3 takjes tijm
150 ml water
300 g Knorr Tomaten penne
15 g Parmigiano Reggiano-flakes