Frambozen-ijstaartjes met koekballetjes

Geef je vanilleroomijs een verrassende crunch en maak er dan feestelijke ijstaartjes mee. Simpel en indrukwekkend: gewoon laag op laag op laag.

600 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 2 uur 10 min. wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Haal het vanilleroomijs uit de diepvries en laat 10 min. wat zachter worden. Verdeel ondertussen de kookringen over een met bakpapier beklede plank. Hak de koekballetjes grof. Pureer 175 g van de frambozen (per 6 personen) met de staafmixer fijn.

  2. Meng 100 g grofgehakte koekballetjes (per 6 personen) met het vanilleroomijs en verdeel de helft over de kookringen. Verdeel de gepureerde frambozen erover en vervolgens de rest van het ijs. Laat minimaal 2 uur opstijven in de vriezer.

  3. Smelt de chocolade au bain-marie en verdeel over de bovenkant van het ijs. Laat 10 min. opstijven in de vriezer.

  4. Verwijder de kookringen, verdeel de rest van de frambozen en koekballetjes erover en serveer.

Frambozen-ijstaartjes met koekballetjes

Geef je vanilleroomijs een verrassende crunch en maak er dan feestelijke ijstaartjes mee. Simpel en indrukwekkend: gewoon laag op laag op laag.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig