Krokante spicy pindatofu met noedels van Vivera (advertentie)

Koken met Vivera: Wist je dat door tofu in te vriezen, hij meer smaak opneemt en een vlezige bite krijgt? Vivera heeft dit al voor je gedaan, waardoor marinades beter worden opgenomen en de smaak en textuur verbeteren. Zo kun je direct beginnen met koken!

640 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Haal de tofu uit de verpakking en druk even op het blok het vocht eruit. Snijd vervolgens de tofu in kleine blokjes.

  2. Maak in een kommetje een sausje van de pindakaas, sambal, ketjap en gembersiroop. Voeg de tofu blokjes hieraan toe en laat ze 5 minuten marineren.

  3. Kook de bruine rijstnoedels volgens de instructies op de verpakking.

  4. Verhit olie in een wok en bak de bimi een aantal minuten tot die gaar is maar nog wel een bite heeft. Voeg ook de paprika en de blokjes tofu toe en bak een minuutje mee.

  5. Voeg tot slot de rijstnoedels toe aan de pan, meng goed.

  6. Verdeel over de borden en serveer direct.

  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Vivera. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Krokante spicy pindatofu met noedels van Vivera (advertentie)

Koken met Vivera: Wist je dat door tofu in te vriezen, hij meer smaak opneemt en een vlezige bite krijgt? Vivera heeft dit al voor je gedaan, waardoor marinades beter worden opgenomen en de smaak en textuur verbeteren. Zo kun je direct beginnen met koken!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig