Orzo met pesto alla Genovese van Grand’Italia (advertentie)

Koken met Grand’Italia: Varieer met Orzo Tradizionali voor je pasta pesto. Dit kleine pastavormpje is heerlijk in combinatie met Pesto alla Genovese en lekker veel groente! 

660 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking in 8 min. gaar, giet af en houd warm.

  2. Boen intussen de citroen schoon en snijd in dunne plakjes. Verhit 1 el olie in een hapjespan op een halfhoge stand en bak de citroenplakjes 1-2 min. per kant tot ze lichtbruin en iets gekaramelliseerd zijn. Neem uit de pan.

  3. Halveer de prei in de lengte en snijd in halve ringen. Verhit de rest van de olie in dezelfde pan en bak de prei 3-4 min. op een middelhoge stand zacht en gaar. Voeg de spinazie toe en bak 1-2 min. mee tot deze slinkt.

  4. Neem de pan van de warmtebron en voeg de pesto toe. Voeg de warme orzo toe en meng alles. Verdeel de orzo met groenten over de borden. Verkruimel de witte kaas erover en garneer met de geroosterde citroenplakjes.

  • combinatietip Heerlijk met gebakken gamba’s of een stukje witvis. 
  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Grand'Italia. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Orzo met pesto alla Genovese van Grand’Italia (advertentie)

Koken met Grand’Italia: Varieer met Orzo Tradizionali voor je pasta pesto. Dit kleine pastavormpje is heerlijk in combinatie met Pesto alla Genovese en lekker veel groente! 

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig