Negroni-cranberrysaus

Maak van je favoriete negroni cocktail een saus, of maak je een twist op je favoriete saus? Dat laten we even in het midden, maar de combi van een negroni met cranberry is er een die je moet proberen!

145 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de cranberry's, het rietsuiker, de gin, Campari en de rode vermout. Boen de sinaasappel schoon en voeg het rasp en sap toe met de helft van het water.

  2. Breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat 15-20 min. zachtjes koken.

  3. Haal van het vuur, voeg de rest van het water toe en pureer met de staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker bij wild, kalkoen en rundvlees. Maar ook bij vanille-ijs bijvoorbeeld!
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Negroni-cranberrysaus

Maak van je favoriete negroni cocktail een saus, of maak je een twist op je favoriete saus? Dat laten we even in het midden, maar de combi van een negroni met cranberry is er een die je moet proberen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig