Bloemkooltaco's met chipotlemayo van Santa Maria (advertentie)

Koken met Santa Maria: Deze vegetarische taco’s zijn een ware traktatie! Knapperige bloemkoolroosjes, frisse rode koolsalade en romige chipotle chilimayo komen samen in een warme tortilla. Serveer met tortillachips en tacosaus voor een extra smaakboost!

20 min. bereiden / 15 min. oventijd

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 225˚C. Snijd de bloemkool in kleine roosjes (nuggets). Meng met de olie en de helft van de Crispy Chicken kruidenmix.

  2. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met de rest van de kruidenmix. Rooster ca. 15 min. in de oven tot knapperig. De bloemkool is klaar als je er gemakkelijk met een satéprikker in kan prikken.

  3. Maak ondertussen de salade. Snijd de rodekool in flinterdunne reepjes en pers de limoen uit. Meng de rodekool met limoensap en zout naar smaak. Halveer de tomaten, snijd de koriander fijn en verkruimel de feta.

  4. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de taco's met de bloemkool, rodekoolsalade, tomaatjes, sla en kaas.  Serveer de taco's warm, besprenkel met chipotle chilimayo en garneer met koriander.

  • serveertipLekker met tacosaus en tortillachips als bijgerecht.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Bloemkooltaco's met chipotlemayo van Santa Maria (advertentie)

Koken met Santa Maria: Deze vegetarische taco’s zijn een ware traktatie! Knapperige bloemkoolroosjes, frisse rode koolsalade en romige chipotle chilimayo komen samen in een warme tortilla. Serveer met tortillachips en tacosaus voor een extra smaakboost!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig