Amandelcroissant baked oats

Alsof je die amandelcroissant in Frankrijk eet maar dan net even wat voedzamer. Voeg wat amandelspijs toe aan je oats en dit ontbijtje is allesbehalve saai. Dit wordt je nieuwe favoriete ontbijt.

310 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 25 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Splits het ei en kneed de dooier door de amandelspijs.

  2. Prak een kwart banaan per portie fijn in een kom en meng de bakpoeder, havermout, amandeldrink, het vanille-extract en eventueel zout erdoor. Schep het mengsel in de ovenschaaltjes en verdeel de amandelspijs in stukjes erover. Bestrooi met het amandelschaafsel en bak ca. 25 min. in de oven tot lichtbruin en gaar.

  3. Haal de baked oats uit de oven, bestrooi met de poedersuiker en serveer.

Gerelateerde recepten

Amandelcroissant baked oats

Alsof je die amandelcroissant in Frankrijk eet maar dan net even wat voedzamer. Voeg wat amandelspijs toe aan je oats en dit ontbijtje is allesbehalve saai. Dit wordt je nieuwe favoriete ontbijt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig