Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een ruime wok op hapjespan, bak de groentemix en knoflook toe aan de pan en bak dit 5-8 min. Voeg de orzo, het water en het bouillonblokje toe.
Breng het geheel aan de kook en laat afgedekt 25-30 min. garen tot het water is opgenomen, roer regelmatig tot de orzo gaar is.
Meng de spinazie en zachte geitenkaas door het gerecht. Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de regato flakes.
AH gesneden verspakket orzo kastanjechampignons
45 min. bereiden
4 ingrediënten
- serveertipServeer met een frisse (venkel)salade. Bestrooi voor serveren met platte peterselie naar smaak.
- combinatietipLiever met vlees? Bak voor stap 3, 300 gram kip(dij)filet 3 minuten op hoge temperatuur.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
AH gesneden verspakket orzo kastanjechampignons

4 personen
45 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een ruime wok op hapjespan, bak de groentemix en knoflook toe aan de pan en bak dit 5-8 min. Voeg de orzo, het water en het bouillonblokje toe.
Breng het geheel aan de kook en laat afgedekt 25-30 min. garen tot het water is opgenomen, roer regelmatig tot de orzo gaar is.
Meng de spinazie en zachte geitenkaas door het gerecht. Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de regato flakes.
serveertip:Serveer met een frisse (venkel)salade. Bestrooi voor serveren met platte peterselie naar smaak.
combinatietip:Liever met vlees? Bak voor stap 3, 300 gram kip(dij)filet 3 minuten op hoge temperatuur.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1¼ kg AH orzo met kastanjechampignons gesneden verspakket
1 el milde olijfolie
500 ml water
200 g geitenkaas schijfjes