Rodekool uit de slowcooker

Een bijgerecht met die klassieke, lichtzoete smaak van oma’s rodekool. Deze variant met zoete appel, kaneel, kruidnagel en een pitje van karwijzaad en azijn leg je binnen 15 minuten in de slowcooker. De rest doet ‘ie helemaal zelf. 

85 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 2 uur wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de kool, verwijder de harde kern en snijd in dunne repen. Snipper de ui. Snijd de appels in kwarten, verwijder de klokhuizen en snijd in blokjes.

  2. Doe de kool, ui en appels met het karwijzaad, laurierblad, kruidnagel, jeneverbessen, kaneelstokje, suiker en azijn in de slowcooker. Breng op smaak met peper en eventueel zout en gaar 2 uur op de lage stand.

Rodekool uit de slowcooker

Een bijgerecht met die klassieke, lichtzoete smaak van oma’s rodekool. Deze variant met zoete appel, kaneel, kruidnagel en een pitje van karwijzaad en azijn leg je binnen 15 minuten in de slowcooker. De rest doet ‘ie helemaal zelf. 

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig