Meng de gnocchi en de kip met ¾ van de olie, peper en eventueel zout. Verdeel over het mandje van de airfryer en rooster 15-20 min. op °200 C, airfryer stand. Schep halverwege om.
Schep de bloemkool om met de rest van de olie. Verdeel over de gnocchi en kip in het mandje van de airfryer en rooster nog 10 min. op 200 °C.
Maak ondertussen de pureersaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg eventueel wat water toe als de saus te dik is.
Schep de saus in 2 diepe borden en verdeel de gnochhi, kip en geroosterde bloemkool erover.
Gnocchi met kip en pompoensaus uit de airfryer
Krokante gnocchi, malse kip en geroosterde bloemkool uit de airfryer, geserveerd met romige pompoen-saliesaus. Makkelijk, snel én bomvol smaak, dit is comfort food waar je doordeweeks blij van wordt.
- combinatietipLekker met Parmezaanse kaas en verse bieslook (het recept is dan niet meer lactosevrij).
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gnocchi met kip en pompoensaus uit de airfryer
Krokante gnocchi, malse kip en geroosterde bloemkool uit de airfryer, geserveerd met romige pompoen-saliesaus. Makkelijk, snel én bomvol smaak, dit is comfort food waar je doordeweeks blij van wordt.

hoofdgerecht
2 personen
740 kcal
20 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Meng de gnocchi en de kip met ¾ van de olie, peper en eventueel zout. Verdeel over het mandje van de airfryer en rooster 15-20 min. op °200 C, airfryer stand. Schep halverwege om.
Schep de bloemkool om met de rest van de olie. Verdeel over de gnocchi en kip in het mandje van de airfryer en rooster nog 10 min. op 200 °C.
Maak ondertussen de pureersaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg eventueel wat water toe als de saus te dik is.
Schep de saus in 2 diepe borden en verdeel de gnochhi, kip en geroosterde bloemkool erover.
combinatietip:Lekker met Parmezaanse kaas en verse bieslook (het recept is dan niet meer lactosevrij).
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
400 g koelverse gnocchi
300 g scharrelkipdijfiletblokjes
2 el milde olijfolie
200 g bloemkoolroosjes
400 g pureersaus pompoen salie
Dit heb je nodig
airfryer
staafmixer met hoge beker (Blue Home)