Meng de mascarpone en pistachecreme goed door elkaar.
Pistachemousse
In al 5 minuten maak je deze mousse met pistache klaar. Je gebruikt 'm vervolgens als topping of vulling voor je favoriete desserts.
- bewaartipBewaar in een afgesloten bak of in een spuitzak in de koelkast. Je kunt de mousse 1 week bewaren.
- variatietipJe kunt de room zoeter maken door er 1-2 tl poedersuiker (per portie) door te mengen.
- combinatietipLekker met fijngehakte, geroosterde pistache.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Pistachemousse
In al 5 minuten maak je deze mousse met pistache klaar. Je gebruikt 'm vervolgens als topping of vulling voor je favoriete desserts.

1 portie
1350 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Meng de mascarpone en pistachecreme goed door elkaar.
bewaartip:Bewaar in een afgesloten bak of in een spuitzak in de koelkast. Je kunt de mousse 1 week bewaren.
variatietip:Je kunt de room zoeter maken door er 1-2 tl poedersuiker (per portie) door te mengen.
combinatietip:Lekker met fijngehakte, geroosterde pistache.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 portie)
250 g mascarpone
75 g pistachecrème