Spinaziesalade met blauwaderkaas
545 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 stukje
2 eetlepels
6 eetlepels
200 g
1 bakje
8
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 14-15 - 2003 week 14-15
Kaas in blokjes snijden. In slakom azijn, olie, zout en peper tot dressing roeren. Spinazie en walnoten door dressing scheppen. Salade over vier borden verdelen. Kaas erover verdelen. Serveren met pan tostada.
Spinaziesalade met blauwaderkaas

voorgerecht
4 personen
545 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kaas in blokjes snijden. In slakom azijn, olie, zout en peper tot dressing roeren. Spinazie en walnoten door dressing scheppen. Salade over vier borden verdelen. Kaas erover verdelen. Serveren met pan tostada.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 stukje Castello blue 70+
2 eetlepels witte wijnazijn
6 eetlepels olijfolie extra vierge
200 g panklare spinazie
1 bakje gepelde walnoten
8 pan tostado




