Ingrediënten
4 personen
3
bosuitjes
1
winterwortel
4 eetlepels
olijfolie (extra vierge)
2 eetlepels
witte-wijnazijn
zout en versgemalen peper
1 zakje
waterkers
Aan de slag
Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Wortel schoonmaken en raspen. In kommetje olie en azijn met zout en peper tot dressing kloppen. Waterkers in schaal doen. Wortel en bosui erdoor scheppen. Dressing erover sprenkelen. Lekker bij gegrilde vis.
Waterkerssalade

bijgerecht
4 personen
100 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Wortel schoonmaken en raspen. In kommetje olie en azijn met zout en peper tot dressing kloppen. Waterkers in schaal doen. Wortel en bosui erdoor scheppen. Dressing erover sprenkelen. Lekker bij gegrilde vis.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)3 bosuitjes
1 winterwortel
4 eetlepels olijfolie (extra vierge)
2 eetlepels witte-wijnazijn
0 zout en versgemalen peper
1 zakje waterkers