Stokbrood gevuld met garnalen
Stokbrood gevuld met garnalen
bewaar
bewaar

Stokbrood gevuld met garnalen

20 min. bereiden
16waarderingen

Aan de slag

1

Stokbroden in de lengte halveren en iets uithollen (broodkruim wordt niet gebruikt). Komkommer schillen en in blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Komkommer, garnalen, bosuitjes en dijonnaise mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Sla over de onderste helften van brood verdelen. Daarop garnalenmengsel scheppen en afdekken met bovenste broodhelften. Stokbroden schuin in stukken snijden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stokbrood gevuld met garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig