Salade met kip en druiven

385 kcal

15 min. bereiden

3.3/5

(63)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 schaaltje kipfilet

    kipfilet

  • 0.5 bakje pepita nootmelange

    pepita nootmelange

  • 2 eetlepels boter of margarine

    boter of margarine

  • 200 gram witte druiven

    witte druiven

  • 1 zak veldsla

    veldsla

  • 6 eetlepels tartare saus

    tartare saus

2003 week 32-33 - 2003 week 32-33

Aan de slag

  1. Kipfilet in plakjes snijden en bestrooien met zout en peper. In droge koekenpan notenmix kort roosteren en uit pan nemen. In koekenpan boter verhitten. Kipfilet in ca. 5 minuten gaar en goudbruin bakken. Druiven wassen en halveren. Over vier borden veldsla en druiven verdelen. Kip erop leggen, saus erover verdelen en nootjes erover strooien. Lekker met stokbrood.

Wat vond je van dit recept?

Salade met kip en druiven

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig