Salade met kip en druiven
385 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 schaaltje kipfilet
kipfilet
0.5 bakje pepita nootmelange
pepita nootmelange
2 eetlepels boter of margarine
boter of margarine
200 gram witte druiven
witte druiven
1 zak veldsla
veldsla
6 eetlepels tartare saus
tartare saus
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 32-33 - 2003 week 32-33
Kipfilet in plakjes snijden en bestrooien met zout en peper. In droge koekenpan notenmix kort roosteren en uit pan nemen. In koekenpan boter verhitten. Kipfilet in ca. 5 minuten gaar en goudbruin bakken. Druiven wassen en halveren. Over vier borden veldsla en druiven verdelen. Kip erop leggen, saus erover verdelen en nootjes erover strooien. Lekker met stokbrood.
Salade met kip en druiven

voorgerecht
4 personen
385 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kipfilet in plakjes snijden en bestrooien met zout en peper. In droge koekenpan notenmix kort roosteren en uit pan nemen. In koekenpan boter verhitten. Kipfilet in ca. 5 minuten gaar en goudbruin bakken. Druiven wassen en halveren. Over vier borden veldsla en druiven verdelen. Kip erop leggen, saus erover verdelen en nootjes erover strooien. Lekker met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 schaaltje kipfilet
½ bakje pepita nootmelange
2 eetlepels boter of margarine
200 g witte druiven
1 zak veldsla
6 eetlepels tartare saus




