Varkenshaas gevuld met tomatentapenade
Varkenshaas gevuld met tomatentapenade
bewaar
bewaar

Varkenshaas gevuld met tomatentapenade

25 min. bereiden
51waarderingen

Aan de slag

1

Varkenshaas aan bovenzijde diep insnijden, vullen met tomatentapenade en vastzetten met cocktailprikker. In koekenpan boter verhitten en varkenshaasjes in ca. 15 à 20 minuten gaar en bruin bakken. Sperziebonen schoonmaken en in ca. 6 minuten beetgaar koken. Frites frituren volgens gebruiksaanwijzing. Varkenshaas uit pan nemen en in plakjes snijden. Varkenshaas serveren met sperziebonen en frites.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Varkenshaas gevuld met tomatentapenade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig