Platte-kaas met aardbeien en speculaas
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
500 g
1 zakje
4 eetlepels
1
250 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 nr. 09 - Op en top Belgisch
Kwark en vanillesuiker door elkaar roeren en in vier glazen scheppen. Basterdsuiker mengen met verkruimelde speculaas of bastognekoek en strooi dit over de kwark. Schep er de aardbeien erop.
Platte-kaas met aardbeien en speculaas

nagerecht
4 personen
10 min. bereiden
Aan de slag
Kwark en vanillesuiker door elkaar roeren en in vier glazen scheppen. Basterdsuiker mengen met verkruimelde speculaas of bastognekoek en strooi dit over de kwark. Schep er de aardbeien erop.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g magere kwark
1 zakje vanillesuiker
4 eetlepels donkerbruine basterdsuiker
1 speculaas of bastognekoek
250 g aardbeien




