0.00
Totaalbedrag winkelmand 0.00
menu
Bloemkoolsoep
Klassieke rodewijnsaus
Groenterisotto met kalkoenschnitzel
Milde viscurry met sperziebonen-mangosalade
Tartaar met blauwaderkaas en witlof
Zalmfilet met rucolastamppotje
Groentesoep met tortelloni en kip
Focaccia met venkelsalade en runderreepjes
Kaasschnitzel met pasta en tomaten
Aardappelsalade met cashewnoten
Dubbelgebakken chocoladekoekjes
Chocolade-serehtruffels
Chocolade-espressotaart
Chocolade-crème brûlée
Witte-wijnsaus
Gentse stoverij
Vlaamse frieten
Mosselkroketjes
Mossel-saffraansoep
Gegratineerde mosselen met kruiden en crème fraîche
Mosselen met look en mosterdsaus
Croque Passendale
Verloren rozijnenbrood met abrikozenmoes
Zalm-garnalencocktail met citroenmayonaise
Zuurdesembrood met Ardennerpaté en ajuincompote
Smoske hesp
Platte-kaas met aardbeien en speculaas
Flensjes met kriekensaus
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
Stoemp met prei en hesp
Platte-kaaspudding met frambozen
Tomaten met grijze garnaalkes
Meloen met rauwe ham
Toost kannibaal
Brussels witlof met eiermimosa
Biefstuk met ajuinsaus