Uien mengen met olijfolie, honing, tijm en wijnazijn en smoor ze op zeer laag vuur ca. 20 minuten (kan dag tevoren). Uiencompote af laten koelen tot kamertemperatuur. Sneetjes brood beleggen met blaadje kropsla, plak Ardennerpaté en eetlepel uiencompote.
Zuurdesembrood met Ardennerpaté en ajuincompote
25 min. bereiden / 1 uur wachten
8 ingrediënten
Zuurdesembrood met Ardennerpaté en ajuincompote

4 personen
25 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Uien mengen met olijfolie, honing, tijm en wijnazijn en smoor ze op zeer laag vuur ca. 20 minuten (kan dag tevoren). Uiencompote af laten koelen tot kamertemperatuur. Sneetjes brood beleggen met blaadje kropsla, plak Ardennerpaté en eetlepel uiencompote.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 kleine uien
1 eetlepel olijfolie
2 eetlepels honing
1 theelepel tijm
2 eetlepels witte-wijnazijn
4 sneetjes meergranen zuurdesembrood
4 blaadjes kropsla
4 plakken Ardennerpaté