Eieren schuimig kloppen met de suiker en melk. Sneetjes rozijnenbrood diagonaal halveren en in eimengsel weken. Bak het brood in porties in telkens 1 eetlepel boter goudbruin. Serveer met abrikozencompote.
Verloren rozijnenbrood met abrikozenmoes
20 min. bereiden
6 ingrediënten
Gerelateerde recepten
Verloren rozijnenbrood met abrikozenmoes

6 personen
20 min. bereiden
Aan de slag
Eieren schuimig kloppen met de suiker en melk. Sneetjes rozijnenbrood diagonaal halveren en in eimengsel weken. Bak het brood in porties in telkens 1 eetlepel boter goudbruin. Serveer met abrikozencompote.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
2 eieren
4 eetlepel suiker
300 ml melk
6 sneetjes rozijnenbrood
0 boter
0 abrikozencompote